Cautare

1174 de rezultate pentru "legauri cu clienti" (3.20 secunde)
Mai mult, 64% dintre utilizatorii de servicii de telefonie mobila utilizeaza cartele preplatite, desi durata medie a unui apel a crescut cu 6% potrivit unui studiu realizat de ANRC.
Pentru a valorifica oportunitatile oferite de integrarea in Uniunea Europeana si a diminua amenintarile aferente acestui proces, IMM-urile din Romania trebuie sa apeleze la mecanisme si instrumente manageriale si de marketing similare cu cele utilizate de firmele din aceasta zona a Europei.
Mai mult, volumul creditarii va creste in urmatorii ani cu o medie anuala de 25% pe an, potrivit unui studiu realizat de un mare grup bancar. ... Astfel ca datele cu privire la creditele sau leasingul contractat de la institutiile nebancare vor fi trimise Biroului de Credit.
Concurenta acerba pe creditele de consum va obliga bancile, mai ales pe cele mici, sa incerce sa exploateze segmente de potentiali clienti traditional ignorate. ... Creditul e oferit cu o dobanda de 9% la lei si 7% la euro.
Numarul exact al automobilelor din judetul Dolj care functioneaza cu GPL este aproape imposibil de obtinut, pentru ca nici o institutie nu detine o evidenta a acestora, insa intreprinzatorii care comercializeaza instalatii GPL spun ca, in cazul masinilor pe benzina din Dolj, peste 40 la suta au fost trecute pe GPL in ultimii ani.
Dupa ce in urma cu ceva timp cotidianul "Replica" de Constanta a sesizat opiniei publice chinezismele pe care le comercializeaza Metro Cash & Carry, mai deunazi un alt transport de astfel de marfa a fost comandat si receptionat de conducerea "marelui" supermarket.
In Craiova, educatia intr-o gradinita particulara costa doar aproximativ 250 RON/luna - suma include materialele didactice, ore de engleza si gimnastica ritmica, precum si cheltuielile cu serbarile din cursul anului, iar educatorii isi fac planificarile dupa programa aprobata de minister.
Astfel, cu 1.386 de oferte si peste 86.000 de CV-uri depuse, acest domeniu ocupa detasat primul loc, potrivit cifrelor furnizate de compania Neogen, care detine 65% din piata de recrutare online. ... "Tot o traiectorie ascendenta a avut-o si domeniul comert, cu 367 de oferte", a adaugat Fusu.
Incepand cu 1 octombrie, clientii acestor companii vor plati mai mult cu 22%, respectiv 15% pentru mia de metri cub de gaze naturale, potrivit Agentiei NewsIn, care citeaza surse din ANRGN.
Mai tineti minte anii de dupa ‘89, cand inca mai persista psihoza cu telefoanele ascultate? ... Ei bine, perioada se pare ca va reveni, odata cu noile masuri de urmarire, pe care Uniunea Europeana le va impune operatorilor de telefonie.
Craiovenii care au solicitat la inceputul acestui an racordarea la sistemul de alimentare cu gaz metan au ajuns la capatul rabdarii, primele semne ale sezonului rece gasindu-i tot fara flacara la aragaz.
Odata cu intrarea in vigoare a noilor norme BNR privind cre­ditul de consum din 22 octom­brie, sistemul de finantare "credit doar cu buletinul" va inceta sa mai fie valabil. ... "creditul doar cu adeverinta de venit", dupa cum se arata in comunicatul emis de o companie de retail.
Cu toate ca municipiul Craiova este saturat de laboratoare foto, intreprinzatorii din domeniu nu duc lipsa de clienti. ... Situat in centru, intr-o zona in care concurenta este evidenta, laboratorul a reusit sa se impuna ca un concurent puternic pentru laboratoarele cu experienta.
Internetul, un mod de a gasi clienti din strainatate Potrivit spuselor Niculinei Otovescu, majoritatea celor care se intereseaza de oferta agentiei pe internet sunt tineri.
Pe langa reducerile substantiale de pret, comerciantii din domeniu ofera si sisteme de creditare avantajoase, pentru a atrage cat mai multi clienti.
Mai mult, patronatele estimeaza pentru anul viitor o crestere a numarului de vacante in strainatate efectuate de romani cu aproximativ 20%, in timp ce sejururile din tara se vor mentine la nivelul acestui an.
Potrivit acestuia, dezvoltarea a respectat politica de apropiere fata de clienti, urmarind marirea retelei de agentii bancare in cartiere.
Tintele companiilor de asigurari sunt persoanele cu varste cuprinse intre 35 si 45 de ani, mult mai dispuse sa incheie o polita. Potentialii clienti prefera sa investeasca in alte instrumente financiare decat sa se gandeasca la moarte sau accidente.
Potrivit acestora, numarul de clienti care cumpara valuta europeana sau americana a scazut drastic in ultimele zile. ... "Nu sunt foarte multi clienti care cumpara valuta in aceasta perioada. ... Aici, un euro era cotat la vanzare cu 34.000 de lei, iar la cumparare - cu 33.400 de lei.
Potrivit specialistilor imobiliari, inca de luna trecuta, cererea era mult mai mare comparativ cu aceeasi perioada a anului 2005. ... "95% dintre clienti s-au retras de la vanzare" Cu o saptamana inainte de anul aderarii, multi dintre craiovenii care aveau imobile la vanzare le-au retras.
google-analytics.com